Avancerad träning

Avancerad träning och tävling

På Winning Boxing Club finns det möjlighet till vidare träning, sparring och tävling. Du som vill utvecklas inom sporten ges möjlighet att få aktiv coachning av licensierade proffstränare i världsklass. WBC har en lång och framgångsrik historia med lyckade boxare.

För att eventuellt få vara med i den avancerade träningen måste man ansöka hos chefstränaren Bert Valentin Johansson Munk. Där är träningen regelbunden med avancerade moment och sparring. Du tränas intensivt och coachas på ett unikt sätt via Viking PRO:s träningssystem. Lämplighet till tävling diskuteras mellan chefstränare och boxare.

Är du som motionär endast sugen på mer avancerad träning, men ej tävling så finns det möjlighet till utökad träning och sparring. Under onsdagar hålls mer ingående träningspass och motionssparring. Detta pass hålls under tiden 19:15-20:00.  

För tjejer som vill prova på sparring kan vi nu erbjuda passet introduktionsparring. Sparringen sker under kontrollerade former med mycket lätt kontakt och-/eller utan kontakt. Genom olika par –  och singelövningar tränas sparringteknik.

För mer information om avancerad träning, tävling eller sparring. Vänligen kontakta receptionen via 040 30 29 01eller info@winningboxingclub.com.